ch-horizontal-rgb
Endless Pools Shoot – Maastricht MECC 20/10/2017

Garmin Challenge Herning d. 11 Juni er kendt for dets fantastiske publikum og er med garanti et must-do stævne i sommersæsonen. Den hurtige og flade cykelrute går igennem det ikoniske danske landskab i og omkring Herning og ruten er skabt til fart og til at give dig en ny personlig rekord ! Og tilmed er du aldrig alene. For med det fantastiske publikum i ryggen vil du blive båret af mere end 1000 fans fra start til finish line, der er lagt i hjertet af det historiske Herning.

SVØMME – 1,9KM

garmin-challenge-denmark-11-09-2021-0066

Vores svømmerute finder sted i Fuglsang Sø, der er kendt for dets klare og stille vand med fantastiske publikums muligheder langs ruten. Med de lange stræk og rolige vand, så er det den perfekte rute for hurtige tider!

CYKEL – 90KM

Challenge Denmark

Cykelruten finder sted på en hurtig one-loop rute med lange stræk og ingen 180 graders sving, hvilket gør ruten til en af de hurtigste ruter på race kalenderen. De 90 km går gennem det smukke landskab i og omkring Herning på gode og flade veje.

LØBE – 21,1KM

Challenge Denmark

Sidst, men ikke mindst, så vil du mærke Danmarks kærlighed for triatlon allerede fra dine første skridt på løberuten, hvor du blandt andet skal løbe gennem et bibliotek – det eneste race i verden, der gør det !

FEJRE

Challenge Denmark

Målstregen vil du kunne høre førend at du ser den! Og i ægte Challenge stil, så har du mulighed for at dele dette øjeblik med dem du elsker allermest på finish line

Herning by er fantastisk og publikums støtte (specielt på løberuten) var fænomenal. En god rute for en PB (som jeg gjorde) og en fantastisk oplevelse.

Rob E (Racecheck)

Jeg er ikke den hurtigste atlet i feltet, så jeg kom i mål senere på dagen. Jeg havde derfor ikke forventet at målstregen stadig ville være tætpakket med en fantastisk støtte og hep. Det var uden tvivl en af mine bedste finish line oplevelser.

Karen B (Racecheck)

Super organiseret, dygtige frivillige og dommere samt en fantastisk stemning. Dette race er klart at anbefale!

Mike H (Racecheck)